Textilia Een RegisterRestaurator begint vaak pas met de behandeling na een gedegen vooronderzoek zoals onderzoek naar de verouderingsgesc hiedenis en soms is sample-afname nodig voor verdere analyse.

Sjoukje Telleman

bedrijf:
Telleman Textielrestauratie
website:
www.tellemantextielrestauratie.nl
registratie:
68377795
geldig tot:
25-04-2029
beschikbaar voor commercieel project:
ja

Specialisme(n) en niveau:

  • RegisterRestaurator Textilia

Vrije veld

Na de afronding van de post-master studie Conservering en Restauratie aan de Universiteit van Amsterdam (textilia) in 2017, ben ik gestart met mijn eigen onderneming Telleman Textiel Restauratie.

Sindsdien werk ik aan zeer verschillende projecten en objecten van zowel musea, stichtingen, religieuze instellingen als particulieren. Ik ben gespecialiseerd in textiel. Denk aan: religieus textiel, accessoires, handwerken, vaandels, tapijten, archeologisch textiel, decoratief textiel, kostuum, interieurtextiel en (moderne) kunst.

Het doel van mijn werk is bij te dragen aan het behoud en presenteren van objecten door het geven van advies, verbeteren van opslag, het uitvoeren van conditiecontroles, onderhoud, preventieve- of actieve conservering. Ik sta tevens open voor het publiceren of presenteren van mijn werkzaamheden en projecten.

Contactgegevens

adres:
Tiel
telefoon:
06-83008516
e-mailadres:
tellemantextielrestauratie@gmail.com