"Elk stuk snijwerk vereist inleving in de desbetreffende periode, stijl en wijze van snijden door de maker(s). Of het nu gaat om ornamenten aan gevels of om beelden. Er wordt gewerkt met reversibele materialen en technieken. En er wordt gewerkt met de oorspronkelijk gebruikte houtsoorten, om hetzelfde effect te krijgen die het object kenmerkt”.

Clim Schots

bedrijf:
Art-Beid
website:
www.art-beid.nl
registratie:
48610158
geldig tot:
21-09-2028
beschikbaar voor commercieel project:
ja

Specialisme(n) en niveau:

  • Senior RegisterRestaurator Sculpturen en beeldhouwwerken

Vrije veld

Art-Beid heeft zich gespecialiseerd in het restaureren van houten sculpturen en beeldhouwwerken. Hierbij gaat het om het consolideren, conserveren en restaureren; het terug brengen van wat verloren is gegaan op museale of commerci�le wijze.

Grondig onderzoek van het sculptuur of beeldhouwwerk is een vereiste om een duidelijk plan van aanpak te kunnen presenteren. Na overleg met de klant kan Art-Beid het sculptuur of beeldhouwwerk weer met de nodige vakbekwaamheid in oude glorie doen herleven.

Na het volbrengen van de Koninklijke Academie te Antwerpen richting hout/beeld heb ik diverse restauraties van sculpturen en beeldhouwwerken in binnen en buitenland na aller tevredenheid voltooid.

Contactgegevens

adres:
Dordrecht
telefoon:
06-20957230
e-mailadres:
info@art-beid.nl